sluiten
Lees hier belangrijke corona informatie

Huisartsenpraktijk Someren

Huisartsenpraktijk Someren

Postelpark 1
5711 JE Someren

Telefoonnummers:

Praktijknummer: 0493-497010
Huisartsenpost (avond/nacht/weekend): 0900-8861
Spoed: 0493 - 497010 (toets 1) 0f 0493- 473805

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 8.00-13.00 en 14.00-17.00
13.00-14.00 lunchpauze (Voor spoed wel bereikbaar)

Reizigersspreekuur

Reizigersspreekuur

Als u op reis gaat, dan kunt u zich voor advies, inentingen en malariapreventie melden bij het gezondheidscentrum. Wij zijn als huisarstenpraktijk aangesloten bij Travel Doctor, de grootste landelijke reisvaccinatie-organisatie van gespecialiseerde en gecertificeerde huisartsen en verpleegkundigen. Dr. Mateijsen is gediplomeerd traveldoctor, samen met assistente Danielle Tiels. U kunt bij hen terecht voor advies op maat en de juiste vaccinaties. Wel zo vertrouwd om dit te regelen met uw eigen huisarts! Ook als u geen patiënt bent bij ons, kunt u terecht voor advies en al uw vaccinaties. Wij kunnen uw medische gegevens opvragen, waardoor we een advies op maat kunnen geven.

Wij zijn bevoegd om alle reizigersvaccinaties toe te dienen, dus ook de gele koorts vaccinatie.

Wat moet u doen?

Het is wenselijk dat u ons tenminste 6 tot 8 weken voor uw vertrek informeert over uw voorgenomen reis.

U kunt dit op drie manieren doen:

  • U haalt bij de assistente een reisformulier en levert deze ingevuld weer in.
  • U opent hier het reisformulier print deze uit en stuurt deze terug naar huisartsenpraktijk Someren, Postelpark 1, 5711 JE Someren of per mail someren@traveldoctor.nl
  • U maakt per internet een afspraak via de site van Travel Doctor, klik hier om een afspraak te maken en uw gegevens in te vullen.


De assistente belt u zodra bekend is welke vaccinaties u nodig heeft en maakt dan een afspraak met u bij dr Mateijsen. Tijdens de afspraak worden de vaccinaties toegediend, ontvangt u een vaccinatieboekje en krijgt u voorlichting.

Hier kunt u de prijslijst zien van de kosten van een consult en de verschillende vaccinaties. De vergoedingen voor tropenvaccinaties verschillen per ziektekostenverzekering. Wij adviseren u om eerst even in uw polis na te kijken wat uw verzekering vergoedt. Via de website van Travel Doctor kunt u ook digitaal nakijken welke vergoedingen u krijgt via uw zorgverzekeraar.