sluiten
Lees hier belangrijke corona informatie

Huisartsenpraktijk Someren

Huisartsenpraktijk Someren

Postelpark 1
5711 JE Someren

Telefoonnummers:

Praktijknummer: 0493-497010
Huisartsenpost (avond/nacht/weekend): 0900-8861
Spoed: 0493 - 497010 (toets 1) 0f 0493- 473805

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 8.00-13.00 en 14.00-17.00
13.00-14.00 lunchpauze (Voor spoed wel bereikbaar)

Beschikbaarheid

Voor uw medische vragen en/of klachten zijn wij uw eerste aanspreekpunt. In huisartsenpraktijk Someren zijn 2 huisartsen werkzaam, dr M. Mateijsen en dr C. Westphal. U mag zelf kiezen bij welke huisarts u op het spreekuur wilt komen, indien dit mogelijk is uiteraard.

Wij staan van maandag tot en met vrijdag, samen met ons team voor u klaar. Hieronder ziet u in het schema op welke dagen huisarts dr Westphal aanwezig is en wanneer u bij dr Mateijsen terecht kunt.

Maandag: Dr Westphal
Dinsdag:   Dr Mateijsen en Dr Westphal
Woensdag: Dr Mateijsen
Donderdag: Dr Westphal
Vrijdag: Dr Mateijsen

De spreekuren zijn 's ochtends van 8.10 tot 12.30. 's middags doen de dokters hun visites, telefoontjes en administratie.

Uiteraard kan dit wel eens anders zijn in vakanties of wanneer de artsen bijvoorbeeld afwezig zijn voor nascholing.

De huisartsen werken uitsluitend volgens afspraak. Klik hier voor onze contact informatie.

Consult

Voor een consult wordt 15 minuten gepland. Dit is de gemiddelde tijd die nodig is om een klacht zorgvuldig te kunnen beoordelen. Als u meerdere klachten heeft, overlegt u dat dan met de assistente, zij kan dan extra tijd voor u inplannen. Dit is de reden waarom de assistente u altijd zal vragen naar de aard van uw klacht. Zo kan zij ook beoordelen, hoe snel u door de huisarts gezien dient te worden. Vindt u het bezwaarlijk om uw klacht te vertellen, dan kunt u dat aangeven. Overigens heeft de assistente net als uw arts, haar beroepsgeheim. Bij veel voorkomende klachten kan de assistente u een uitstekend advies geven. Alle adviezen die door haar gegeven worden, worden achteraf met de huisarts besproken.